MMA IMPACT İstanbul 2019 Etkinliği 400’den fazla sektör profesyonelinin katılımıyla, mobil pazarlamanın, iş hayatının geleceğini değiştireceğini vurgulayan “Shape The Future” ana teması altında gerçekleşti.

MMA EMEA, Türkiye ve MENA ekibi, 14 Ekim 2019’da 6. Impact “Shape The Future” ve Smarties Ödül Töreni serisini Ritz Carlton’da gerçekleştirdi. MMA Türkiye oluşumunun 10. Yılının da kutlandığı günde, eski başkanlara plaketleri takdim edildi.
MMA Türkiye’ye geçtiğimiz 10 yılın içinde başkanlık yapan Elvin Altun Noyan, Şükrü Dinçer, Özgür Kölükfakı, Zehra Öney, Fırat Ertem, Rima Erdemir, Volkan Biçer, Işık İlhan, Handem Çelenkler ve Erdem Tolon’a değerli katkılarından dolayı plaket takdim edildi.
50 ülkede, 800 üye ile faaliyet gösteren ve mobil dönüşümün en önemli küresel öncüleri arasında gösterilen MMA’in (Mobil Pazarlama Birliği / Mobile Marketing Association) Türkiye oluşumu, bizi bekleyen geleceğe bir kez daha bir pencere açarak etkinliklerini gerçekleştirdiler. MMA Türkiye’nin bu yıl altıncısını düzenlediği MMA IMPACT İstanbul, mobil teknolojilerin ve mobil pazarlamanın, ekonomi, iletişim ve hayat için biçimlendirdiği geleceği, fikir önderi konuşmacılardan dinleme fırsatı sundu.
MMA IMPACT İstanbul 2019, 14 Ekim 2019 tarihinde The Ritz-Carlton İstanbul’da, markalar, ajanslar, networkler, teknoloji sağlayıcılar ve sosyal platformlar da dahil olmak üzere mobil sektörü oluşturan tüm oyuncuların katılımıyla, tek günlük bir etkinlik olarak gerçekleşti. Etkinlikte, mobil pazarlama ve mobil teknolojiler hakkında sektöre yön veren güncel bilgiler, trendler, araştırmalar ve öngörüler paylaşıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını küresel mobil mazarlama ekosisteminin öncü isimlerinden Asma Shabab yaparken, uygulamaların önemini ve dijital dünyada iş yapış şeklini değiştiren dönüşümün püf noktalarını global perspektiften aktarması güne harika bir başlangıç oldu.
Makine Öğrenimi Çağında Pazarlama
Mobil pazarlamanın geleceğinin, iş hayatının geleceğini tanımlayacağını vurgulayan “Shape The Future” ana teması altında düzenlenen MMA IMPACT Istanbul 2019’de mobilin finans, sadakat programları, alışveriş, oyun, tüketim alanlarında ve yaşam tarzına yönelik dönüştürücü rolü anlatıldı. Etkinlikte, Yapay Zeka, Nesnelerin İnterneti, Artırılmış Gerçeklik, Sanal Gerçeklik, Blockchain, Büyük Veri, Tasarım, Konum Tabanlı Teknolojiler, Video, Reklam Sahtekarlığı, Influencer Pazarlaması, ve Girişimcilik Ekosistemi gibi gündemdeki konular ve yeni teknolojiler tartışılarak, sektörel öngörüler paylaşıldı.
MMA IMPACT İstanbul 2019’de konuşmacılar arasında yer alan isimler şöyle:
Asma Shabab IBM iX Dijital Deneyim Danışmanı
Burcu Civelek Yüce Akbank Genel Müdür Yardımcısı
David Llewellyn Apsflyer EMEA Pazarlama Direktörü
Didem Dinçer Başer Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı
Esra Süzme Vodafone Marka ve Pazarlama Stratejisi Başkanı
Stephanie Pilon Adjust Genel Müdür YardımcısıLevent Erden Next Akademi Başkanı
Yakup Doğan Yapı Kredi Genel Müdür YardımcısıHandem Çelenkler Adidas Türkiye Pazarlama Genel Müdür YardımcısıFırat Ertem Verba Medya Kurucu OrtakChris Babayode MMA EMEA Bölge Direktörü

Ender Özcan Adjust MENA & Türkiye Satış Direktörü

İhsan Elgin Core Strateji Kurucu
Volkan Biçer AdColony EMEA LATAM Genel MüdürüErdem Tolon Kantar Medya Genel Müdür YardımcısıTal Garih Alarka Holding Stratejik Planlama Müdürü
Ahmet Pura Reklam Verenler Derneği BaşkanıZehra Öney WTECH Başkanı
Hazer Amani Atölye-M Şef Partner
Benay Bitirici Bakışkan Arçelik Tedarik Zinciri Dönüşüm Direktörü
Işık İlhan Garanti BBVA – SVP, Dijital Bankacılık, Kurumsal Müşteri ÇözümleriHilmi Aydın Google Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Emre Alaman HP Türkiye Yönetici Direktörü
Daniel Rieber The Mindful Academy Mindfulness Koçu
Neslihan Olcay Wavemaker Genel Müdürü
Yalçın Sezen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı
Doğan Balamir Nazlıca Yandex Satış Müdürü

Orjinal yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Menü