MMA Türkiye’nin 10. Yıl Kutlaması ve Smarties 2019 Türkiye ve EMEA Kazananları

Mobil pazarlama dünyasının en prestijli ödülleri Smarties’in gala gecesi ödül töreni, MMA IMPACT İstanbul 2019 konferansı sonrasında gerçekleştirildi. Törende, Smarties Türkiye Ödülleri 2019 kazananları ve EMEA Bölgesel Ödülleri kapsamında Türkiye’den ödül alanlar açıklandı. 21 Kategoride ödül dağıtılan törende, MMA Türkiye’nin 10. Yılı kutlaması kapsamında MMA Türkiye’ye başkanlarına da plaket verildi.
Mobil Pazarlamanın küresel gelişimine yön veren MMA’in (Mobile Marketing Association / Mobil Pazarlama Birliği) düzenlediği Smarties Türkiye 2019 ve Smarties EMEA 2019 Ödüllerinin kazananları açıklandı.
Mobil pazarlama dünyasının inovasyon, yaratıcılık ve başarıyı ödüllendiren tek ödül programı Smarties Ödülleri, bu alanda sınırları yeniden tanımlayan, müşterilerine erişim ve etkileşim değeri sağlayan ekip ve yetenekleri yıldızlaştırıyor.
Ödüller, MMA IMPACT İstanbul 2019 sonrası gerçekleşen gala gecesinde düzenlenen törende sahiplerini buldu. 21 kategoride düzenlenen Smarties Türkiye ve EMEA Ödül töreninde Türkiye programında 21 Altın, 28 Gümüş ve 18 Bronz toplam 67 ödül, EMEA programında ise 10 Altın, 10 Gümüş ve 6 Bronz olmak üzere 26 ödül verildi.
Smarties Türkiye 2019 Ödülleri kapsamında 8 kategoride Endüstri Ödülü de verildi.
En iyi proje: Doritos Cool & Hot 360 Interactive Video ile Doritos, OMD Türkiye, AdColony Türkiye
Yılın markası: Akbank
Yılın Medya Ajansı: Mindshare Türkiye
Yılın Data Ajansı: Hype
Yılın Kreatif Ajansı: Tribal İstanbul
Yılın Networku: AdColony Türkiye
Yılın Yayıncısı: Onedio
Yıln Teknoloji Sağlayıcısı: 4PLAY Mobile Creative Peopl
Ayrıca Smarties EMEA jürisinden yüksek övgü alan Red Line – Vodafone, Mindshare Turkey, Vircon Group ve Akbank – The Campaign That Knows Your Needs Better Than You – Akbank, Hype kampanyaları EMEA Higly Commended jüri özel ödülünü aldılar.
Smarties Ödülleri, global, bölgesel ve ülke bazında katılıma olanak sağlıyor. Ödül töreninde, Smarties Türkiye’nin yanı sıra, Smarties EMEA 2019 Bölgesel Ödülleri’nde Türkiye’den ödül alanlar da açıklandı.
Smarties Türkiye’de 2019’de ödül kazananlar, Smarties Türkiye 2019 Endüstri Ödülü alanlar ve Smarties EMEA 2019 Bölgesel Ödülleri’nde Türkiye’den ödül alanlar listeleri linkte yer almaktadır.
MMA Türkiye’ye geçtiğimiz 10 yılın içinde başkanlık yapan Elvin Altun Noyan, Şükrü Dinçer, Özgür Kölükfakı, Zehra Öney, Fırat Ertem, Rima Erdemir, Volkan Biçer, Işık İlhan, Handem Çelenkler ve Erdem Tolon’a da değerli katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Orjinal yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Menü